På lager
Kun %1 tilbage

Redningsdukke Multi Trauma

Fra 10.901,25  DKK 8.721,00  DKK

Multi Trauma redningsdukken har en aftagelig højre arm og et aftageligt højre ben (under knæet) for at kunne simulere tilskadekomne med en alvorlig amputationsskade. De aftagelige lemmer kan også fastgøres delvist vha. velcro for enden af lemmerne – på denne måde kan denne del falde af under øvelsen såfremt redningsmanden ikke foretager den korrekte skadesvurdering.

Et hul på torsoens venstre side tillader at en hegnspæl, stilladsstang eller lignende kan gå igennem redningsdukken og blive fastgjort, så den ikke let kan fjernes. Øvelsesdeltagerne bliver nødt til at følge hele proceduren for frigørelse af en patient med en spidningsskade.

Hovedet gør det desuden muligt at bruge en halskrave.

Der kan altså simuleres delvis eller fuld amputation ved at løsne højre arm og/eller ben, spidde den venstre torso med en pæl eller stang og simulere en mistanke om brækket nakke.

Varenummer
RLN50MT-1
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Redningsdukke Multi Trauma

Redningsdukken Multi Trauma er stærk nok til at blive begravet under beton eller at få ståloverliggere, betonbjælker, træer eller motorkøretøjer lagt over sig for at vise en realistisk situation for øvelsesdeltagerne.

Redningdukkerne kan anvendes ved temperaturer på op til 100ºC. Ved højere temperaturer og ved risiko for antændelse anbefales redningsdukken Fire.

Alle redningsdukker på over 20 kg er forsynet med gummistøvler for at beskytte dukkens ben når den slæbes hen over jorden.

Redningsdukken Multi Trauma er forsynet med gummistøvler for at beskytte dukkens ben når den slæbes hen over jorden.

Den er forsynet med en advarsels trekant og plads til notering af materielnummer og indkøbsdato.

Hovedet gør det muligt at bruge de fleste typer halskraver, så denne teknik kan integreres i træningsforløbet. Hovedet er forsynet med et rødt overtræk, der kan tages af og vaskes.

 

Overall

Den beskyttende overall holder redningsdukken ren og forlænger levetiden. Overallen er lavet af bomuld/polyester og er forstærket med polypropolen webbing på udsatte steder.

Armenes ender er desuden forsynet med nylonforstærket PVC. Overallen kan maskinvaskes. Den må kun benyttes sammen med redningsdukken og må ikke anvendes som personligt beskyttelsesudstyr.

 

Ydersiden

Redningsdukken Multi Trauma er på ydersiden (uden overall) forsynet med 425g rådfri lærred med dobbeltsyede sømme. Kraftigt polypropylen webbing giver ekstra styrke og holdbarhed på udsatte steder.

Enderne af de aftagelige arme og nedre ben er forsynet med velcro, så de kan fastgøres med lige akkurat nok klæbeevne til at holde arm og ben på plads. Flyttes redningsdukken uforsigtigt falder lemmerne af.

 

Kernen

Kernekonstruktionen af redningsdukken Multi Trauma er den samme som ved General Purpose redningsdukken.

Den fleksible indre kerne er vægtet vha. 2 kg pakker med 5-10 mm knuste stenaggregater. Vægtpakkerne sys ind i et nylonmateriale på alle kropsdelene (arme, ben, brystkasse osv.) og fastgøres til ydersiden med polypropylen webbing. Denne konstruktionsmetode forhindrer at vægtpakkerne forrykker sig og sikrer at den holder formen ved brug.

Disse indre komponenter er adskilt med 25 mm polypropylenskum, hvilket giver en virkelighedstro fornæmmelse som ved af en rigtig tilskadekommen.

Højde: 1,83 m høj

 

Specifikationer
Leverandør varenr.RLN50MT
Mål1,83 m
BrandRuth Lee