På lager

Pandoras Æske

18.693,75  DKK 14.955,00  DKK

En komplet "træningskasse" til alle scenarier inden for brandbekæmpelse.

-Henvender sig til flere sanser
- Udstyret med 2 lys og 13 lydeffekter
- Mulighed for at forbinde en røgmaskine

-Trådløst styrbar af enhver enhed med WiFi og en internetbrowser

- Få effekterne kontrolleret af flere instruktører på samme tid

- Trådløs fjernbetjening til at tænde og slukke for flammeffekten, lyset og den tilsluttede røgmaskine
- Udstyret med kraftig batteripakke
- Inklusiv en plastikasse på 40 * 30 * 23,5 cm

Varenummer
025-012-036
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Pandoras Æske

 

Pandora: en multi-sensorisk simulator

Skal det være hurtigt og nemt at oprette en komplet øvelse, hvor mange sanser stimuleres? Det kan du gøre med Pandora! Pandora skaber en realistisk flammeffekt, lydeffekter og styring af en røgmaskine. Det kører på batteri og kan betjenes trådløst med en kompakt fjernbetjening.

Lyseffekter

To kraftige LED-flammearmaturer - en rød og en orange - er monteret på Pandora. Hver armatur kan indstilles separat til maskinen med den måde, den blinker. Der er mere end 256 simuleringsmuligheder. Ved at gemme Pandora og installere en røgmaskine, oprettes et realistisk flammebillede. Flammesimuleringen giver også en realistisk brandlyd, når den er startet.

Lyd

Lyd er ekstremt vigtigt under en øvelse. Pandora giver dette element den opmærksomhed, som den fortjener. Udover brandlyden er der også en væskelækage, en eksplosion, gaslækage, sammenbrud, snøften og en grædende baby. Og du behøver ikke at vælge: Pandora kan også afspille alle lyde på samme tid, eller skabe en blanding: alle med en enkelt fjernbetjening. Selvfølgelig kan det ønskede volumen også indstilles på selve Pandora.

Røg

Pandora har en forbindelsesmulighed til forskellige rygemaskiner, herunder Cirrus, Cumulus, Stratus og Nimbo. Den samme trådløse fjernbetjening kan nu styre flammen, lyden og røgvirkningen. Pandora-boksen har endda et opbevaringsrum til en Cirrus-batteri røgmaskine, der er beregnet til at slukke for øvelser i områder, hvor der ikke er strømforsyning eller hvor strømforsyningen er afbrudt under øvelsen. Tænk på øvelser på skibe, i celler eller i bygninger, der skal nedrives.

Fjernbetjening

Der er ikke noget mere irriterende end en instruktør, der under øvelsen går hen for at tænde eller slukke for maskiner. Funktionerne i Pandora er derfor trådløst styrbare med den medfølgende fjernbetjening. Denne kompakte fjernbetjening har en rækkevidde på ca. 100 meter afhængigt af konstruktionen af det objekt, du arbejder i.

Batteri

Pandora er udstyret med et kraftigt batteri til timevis af træning og sjov (over 6 timer). Dette batteri sørger for lydeffekter og flammeeffekter. De tilsluttede røgemaskiner arbejder på eget batteri (Cirrus) eller på netspænding (Cumulus, Stratus og Nimbo). Selvfølgelig kommer Pandora som standard med en højkvalitets C-tek batterioplader.

Robust

Pandora er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet i en standard euronorm kasse på 40x30x30x23,5 cm. Dette sikrer, at maskinen er godt beskyttet under opbevaring, transport og drift. Elektronikken er fuldt indkapslet for at forhindre fx fugt. Alle stik, knapper og andre komponenter er af høj industriel kvalitet. Derfor har Pandora en garanti på ikke mindre end 2 år!

Specifikationer
Leverandør varenr.025-012-036
EAN8718421536474
Mål40 x 30 x 23,5 cm
BrandFireWare