Redningsdukke Advanced Water Rescue

Kontakt for pris - ring tlf. 46141020 eller udfyld formularen
Indtast gerne varenummer som du ser på produktsiden

- Træningsdukken simulerer et hyperrealistisk drukningsoffer
-
Specielt designet til vandredning. Fra startpunkt for redning, lige til genoplivning
- Velegnet til at øve grundlæggende genoplivningsteknikker og brystkompression
- Velegnet til træning af intubationsteknikker
- Kan flyde og synke, afhængig af ekstra vægt
- Simuler både tør og våd lungedrukning
- 3-vejs røret kan give en simulering af skumdannelse i offerets mund

Varenummer
RLNAWR
 •   1-3 dages levering
 •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
 •   Professionel råd og vejledning

Et spændende samarbejde mellem medicinske simuleringseksperter Lifecast Body Simulation og redningstræningsdukkeproducenter Ruth Lee giver os mulighed for at introducere en verdensførste inden for vandredningstræning - Advanced Water Rescue Manikin.

Vi ønsker at se en verden, hvor passende klinisk pleje kan praktiseres i et miljø, hvor det vil finde sted i virkeligheden. Det betyder medicinsk stabilisering i højden, i lukkede rum og både "i" og "på" vand.

I modsætning til alt andet tilgængeligt for redningshold, vil denne dukke give dig mulighed for nøjagtigt at simulere redningen af et drukneoffer fra vandet og derefter fortsætte med vigtig lægehjælp, når den er trukket ind i din båd eller på tørt land. Dette lader både reddere og læger træne mere effektivt og hurtigere under pres og under fjendtlige forhold.

Den robuste Ruth Lee ydre krop hjælper med opdrift i alle farvande, uanset om det er åbent vand, pools, søer og floder. Det vil flyde i en druknet stilling for ultrarealistiske redninger.

Dukkens torso er en ultrarealistisk mandlig form med alle de anatomiske egenskaber, du kan forvente af en medicinsk simuleringsdukke til luftvejshåndtering. Den kan pakkes, intuberes og simulere en række forskellige druknerednings- og genoplivningsscenarier - første gang i verden inden for vandredningstræning.

 

Funktioner & fordele

 • En højteknologisk druknende torso fra Lifecast til ultrarealistisk medicinsk færdighedstræning.
 • Specialiseret teknologi replikerer hydrostatisk squeeze, hvilket betyder, at vand ikke kommer ind i lungesystemet. Men du kan vælge at indføre vand til lungen ved hjælp af en speciel trevejshane. Dette giver mulighed for opsætning af både nedsænkede og nedsænkede drukningsscenarier og lader dig træne i situationer såsom lungeødem.
 • Dukken er designet til at efterligne en druknet person i vandet - den flyder som en bevidstløs person, men kan også vægtes til at synke eller øge redningsrealismen.
 • Lommer på arme, ben, bryst og ryg for at give mulighed for at tilføje yderligere dykkervægte eller tilsvarende (maks. 10 kg kan tilføjes, før dukken synker, og vi vil anbefale brugen af et opdriftshjælpemiddel, hvis du planlægger at tilføje flere vægt til dukken).
 • Hjerte-lungeredning - brystkompression - 5-6 cm med indbygget rekyl.
 • Leveres med lette dræningsstøvler og bløde sko, så militæruniformer kan klædes over kroppen.
 • Anatomisk korrekt vægtfordeling for 'følelsen' af et rigtigt tilskadekommen.
 • Tørvægt 50 kg i alt (med bløde fødder) eller 52 kg (med gummistøvler).
Specifikationer
Leverandør varenr.RLNAWR
BrandOther
Vægt50 kg