Anatomiske modeller

Anatomiske modeller

Anatomiske modeller til undervisning og illustration 

I samarbejde med 3B Scientific kan vi hos Optisafe tilbyde et bredt sortiment af detaljerede anatomiske modeller til undervisning og illustration inden for det sundhedsfaglige område. Uanset om det gælder skeletter, muskulatur, organsystemer eller bestemte legemsdele og deres funktioner, så kan du finde det hele her. Du bliver i hvert fald ikke skuffet, når du ser vores varierede udvalg af anatomiske modeller.

Vores virkelighedstro modeller af kroppens anatomi er nøje udvalgt på baggrund af mange års erfaring og høj faglighed inden for trænings- og simulationsudstyr. Derfor finder du udelukkende anatomiske modeller i god og realistisk kvalitet til en fornuftig pris. Har du brug for hjælp til at udvælge den rette model til anatomiundervisningen, er vores kompetente medarbejdere klar til at besvare enhver forespørgsel. 

Lær om kroppens anatomi med detaljerede modeller i naturlige størrelser 

Kroppens opbygning af muskler, skelet og organer gør den til et meget kompliceret system. Anatomiske modeller i naturlige størrelser er derfor en rigtig god løsning, hvis du skal undervise i kroppens anatomi. Med detaljerede og virkelighedstro modeller af bevægeapparatet bliver det tydeligt for alle, hvad der sker i kroppen og hvordan de forskellige dele og systemer fungerer.  

For de fleste vil en mere hands-on tilgang til læringsprocessen være altafgørende for nemmere at kunne forstå og huske den nye viden. Som underviser i kroppens anatomi vil du derfor kunne sikre en effektiv læringskurve på alle niveauer, hvad enten det gælder undervisning for elever, studerende eller kursister.

De anatomiske modeller fra vores samarbejdspartner 3B Scientific er særligt velegnede til biologiundervisning i folkeskoler og gymnasier samt undervisningsforløb på sundhedsuddannelser. Men de kan med fordel også anvendes til fødselsforberedelse for kommende forældre samt til illustration hos lægepraksisser og klinikker. De kan også være ganske nyttige som supplement til forskning og lignende.

Virkelighedstro anatomiske modeller i realistisk kvalitet 

Der er næsten ingen grænser for, hvad der findes på markedet af anatomiske modeller til undervisningsbrug. I vores sortiment kan du blandt andet vælge imellem:

- Skeletter

- Kranier

- Rygsøjler

- Organer

- Torsoer

- Tandsæt

og meget mere i realistisk kvalitet…

Vores sortiment af anatomiske modeller er primært opdelt i organsystemer som f.eks. hjernemodeller og fordøjelsessystemet samt udvalgte dele af bevægeapparatet såsom modeller af ører, ben og rygsøjler. På den måde bliver det nemmere for dig at finde netop den anatomiske model, som du er interesseret i.

Vores populære modeller til anatomiundervisning tæller blandt andet vores klassiske Stan skelet, modelhjerter og modelhjerner. Vi har stort set udstyr til alle former for anatomiteoretisk undervisning og hvis du ikke lige finder det, du søger, i første omgang, så tøv ikke med at tage direkte kontakt til os, da vi hurtigt kan finde en anatomisk model og få leveret efter dit ønske.

Hos os kan du altid være sikker på, at få den nødvendige information, så du ender med det helt rigtige produkt. Gå på opdagelse blandt vores anatomiske modeller fra 3B Scientific, hvor du med garanti vil kunne finde en, der passer til netop dit formål.